Templates by BIGtheme NET
Головна / Кулінарія / Биточки на пару
биточки на пару

Биточки на пару

Нам знадобиться (на 100 г продукту):

  • яловичина — 80 р.
  • висівки — 15 г
  • молоко — 20 мл
  • вершкове масло — 4 г
  • спеції за смаком.

М’ясо ріжемо на шматки, прокручуємо на м’ясорубці, підсипаємо висівки, додаємо масло і спеції. Масу розводимо молоком і гарненько перемішуємо. З неї формуємо биточки, готуємо на пару протягом 20 хвилин.

Смачного!

ПоганоНічого цікавогоМожна й краще!ДобреВідмінно Залишіть будь-ласка оцінку статті
Loading ... Loading ...

Лишити коментар

Ваша електронна пошта ніде не буде показана. Позначені обов'язкові поля для заповнення *

*

*