Templates by BIGtheme NET
Головна / Кулінарія / Фаршировані баклажани
фарширование баклажани

Фаршировані баклажани

Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою з помідорів, цибулі і часнику. Готуються в духовці, запекаясь під хрусткою сирною скоринкою. Ідеально підійдуть для обіду або легкої вечері.

Інгредієнти:

Баклажани500 Грам
Фарш300 Грам
Помідори250 Грам
Цибуля — 150 Грам
Сир100 Грам
Часник3 Зубчики
Рослинне масло4-5 Ст. ложок
Сіль3-4 Щіпок
Перець2-3 Щіпок

Як приготувати «Фаршировані баклажани«

1.Для початку необхідно баклажани вимити і розрізати їх вздовж, потім вирізати серцевину у кожної половинки. Баклажанові вазочки посолити, а через 30 хвилин вимити (щоб не горчили).

2.М’якоть потрібно залити холодною водою на 20 хвилин, щоб пішла вся гіркота.

3.Подрібніть цибулю і часник, обсмажте їх на рослинному маслі до м’якості.

4.Додайте фарш, перемішайте і готуйте на середньому вогні ще 7-8 хвилин.

5.Помідори і м’якоть баклажанів ріжемо кубиками і додаємо на сковороду. Солимо і перчимо за смаком, смажимо ще 7-8 хвилин, помішуючи.

6.Половинки баклажанів наповнюємо начинкою, перекладаємо їх у форму для запікання і присипаємо дрібно натертим сиром. Запікаємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.

Готову страву присипаємо подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Повар.ру

ПоганоНічого цікавогоМожна й краще!ДобреВідмінно Залишіть будь-ласка оцінку статті
Loading ... Loading ...

Лишити коментар

Ваша електронна пошта ніде не буде показана. Позначені обов'язкові поля для заповнення *

*

*