Templates by BIGtheme NET
Головна / Кулінарія / Кабачки в томаті на зиму
кабачки

Кабачки в томаті на зиму

Вам знадобиться для кабачків в томаті:

  • 3 кг кабачків
  • 1,6 кг м’ясистих помідорів
  • 2 головки часнику
  • 1 склянку 6% столового оцту (250 мл)
  • 1 стакан олії (230 г)
  • 1 склянка цукру (200 г)
  • 2 ст. ложки крупної солі

Спосіб приготування кабачків в томаті:
Промиваємо всі овочі. Молоді кабачки нарізаємо кубиками, у великих спочатку видаляємо шкіру і насіння.

600 г томатів крупно натираємо, шкірку викидаємо.

1 кг томатів, вирізати плодоніжки, ділимо на часточки. Якщо не любимо в заготовках шкірку — спочатку, надрізавши верхівку помідорів, хвилинку тримаємо в окропі, потім швидко охолодити, знімаємо шкірку і нарізаємо.

У казан або товстостінну каструлю закладаємо всі овочі, олію, сіль і цукор, оцет. Давши закипіти, ставимо такий вогонь, щоб маса слабо кипіла — 25-30 хвилин.

В кінці закладаємо і розмішуємо очищені та подрібнені зубчики часнику.

Гарячі кабачки в томаті розподіляємо в підготовлені півлітрові банки, стерилізуємо в киплячій воді 15 хвилин, закатуємо кришки. Кабачки в томаті на зиму готові.
Смачного!

ПоганоНічого цікавогоМожна й краще!ДобреВідмінно (1 оцінок, середня: 5,00 із 5)
Loading ... Loading ...

Лишити коментар

Ваша електронна пошта ніде не буде показана. Позначені обов'язкові поля для заповнення *

*

*