Templates by BIGtheme NET
Головна / Кулінарія / Печиво «Хвилинка»
печиво хвилинка

Печиво «Хвилинка»

Дуже просте і смачне печиво, а начинка може бути найрізноманітніша. Свіжі вишні, густий джем або сирна начинка.. Все однаково смачно.  Печиво «Хвилинка» просто тане у роті.

Інгрідієнти (на 10 порцій)

Маргарин300 г
Сметана300 г
Борошно — приблизно 5 склянок
Джем (густий) — за смаком
Цукрова пудраза смаком

Спосіб приготування

  1. Заздалегідь сметану охолодити і заморозити в морозилці маргарин.
  2. Заморожений маргарин натерти на крупній тертці. Додати сметану. Перемішати.
  3. Просіяти борошно. Додавати борошно порціями по півсклянки в миску з сумішшю сметани.
  4. Замісити м’яке тісто. Поставити в холодильник на 1 годину.
  5. Розділити тісто на 4 частини. Розкачати тонко, як на вареники.
  6. Розрізати кружок  на 8 частин.
  7. Біля основи трикутника помістити начинку. Потім згорнути печиво у вигляді трубочки.
  8. Викласти підготовлене печиво на противень.
  9. Включити духовку (розігріти до 200 градусів).
    Поставити противень на середню полицю. Випікати при температурі 200 градусів 15-20 хвилин, до золотистого кольору.
  10. Печиво «Хвилинка» готове. Викласти на блюдо, посипати цукровою пудрою. 

Смачного Вам!

ПоганоНічого цікавогоМожна й краще!ДобреВідмінно Залишіть будь-ласка оцінку статті
Loading ... Loading ...

Лишити коментар

Ваша електронна пошта ніде не буде показана. Позначені обов'язкові поля для заповнення *

*

*